Image & Style

Den bedste version af dig!
Hvordan?

Image & Style

Den bedste version af dig!
Hvordan?

Selvtillid giver styrke!

Kvinder undergår forandringer i disse tider, uanset om det er på et professionelt eller privat plan. Kvinder ønsker at klæde sig i og med selvtillid, hvad enten det er for at promovere egen virksomhed, give en præsentation i verdensklasse eller ganske enkelt være den bedste version af sig selv i hverdagen. Jeg rådgiver og inspirerer dig til at stråle af selvtillid og energi, så du er klar til succes, næste gang træder ud af døren!

Mit navn er Anne

Jeg har startet Image&Style for at du kan styrke din tro på dig selv. Jeg hjælper dig med at finde din personlige stil, så den afspejler din personlighed og får dig til at stråle af selvtillid. Min passion og min viden inden for farver, stil, facon, stof og snit sikrer, at vi finder din personlige stil og det perfekte outfit, uanset hvilken begivenhed du skal deltage i.

Produkter

Stilanalyse

En Stilanalyse lærer dig at klæde dig selvsikkert så dit outfit passer til din livsstil og dit budget uanset hvad du skal.

Colour Analysis

En farveanalyse lærer dig at finde din unikke farvesammensætning. Vi analyserer ud fra tre karakteristika din overordnede pigmentering, hår/øjne og hudtone.

Image Konsultation

Jeg rådgiver dig om, hvilke farver, snit og faconer, der passer bedst til dig og din krop. Jeg lægger en makeup i dine naturlige farver. Din personlighed er nøglen.

Tag det første skridt til at blive mere sikker i din stil og booste din selvtillid: Book en tid hos mig allerede i dag!